Interview Ketting: "Ik wil me nog bewijzen in eerste klasse"

Ketting: "Ik wil me nog bewijzen in eerste klasse"
Foto: © SC

Volg Lommel SK nu via WhatsApp!

Vier goals en aan de leiding in tweede klasse met Lommel United, het seizoen is alvast goed begonnen voor Jeroen Ketting. De transferperikelen van deze zomer zijn vergeten, maar toch brandt de ambitie verder.

We krijgen Jeroen Ketting aan de lijn net nadat hij terugkomt uit het ziekenhuis. "Geen probleem hoor", lacht de joviale spits. "Ik kreeg dit weekend een tik en heb uit voorzorg een echo laten nemen. Maar ik kan dit weekend gewoon meespelen."

Lommel United begon de competitie met een verlies op Visé. Daarna werd er echter drie keer gewonnen. Vier wedstrijden dus en ook vier goals van Ketting. "Het loopt goed", vertelt Ketting aan Voetbalkrant.com. "De eerste wedstrijd was een teleurstelling, maar daarna hebben we ons goed herpakt. Er zijn ook weinig veranderingen geweest deze zomer."

"Ik heb er ook al vier in het mandje kunnen leggen en dat doet uiteraard ook deugd", vervolgt de 29-jarige aanvaller. "Maar heel onze voorhoede doet het goed: iedereen pikt wel zijn goaltje mee. We hebben vooraan gewoon ontzettend veel kwaliteit rondlopen."

Ambitie

Deze zomer trok STVV zwaar aan de mouw van de Nederlander, maar uiteindelijk blies hij de transfer zelf af. "Ik had niet het gevoel dat ze me graag genoeg wilden. Ik blijf achter mijn keuze staan. Ik speel liever in tweede klasse, dan op de bank te zitten in eerste."

"Natuurlijk wil ik nog steeds in de hoogste klasse spelen, daar maak ik geen geheim van. Die ambitie is er nog steeds. De eredivisie of de Jupiler League of een andere topklasser, het maakt me allemaal niet uit. Ik denk dat ik ook daar mijn waarde kan hebben en dat wil ik bewijzen."

Of hij het seizoen bij Lommel United uitdoet, wil hij niet gezegd hebben. "Ik zit hier goed, maar het zou onverstandig zijn te zeggen dat ik sowieso heel het seizoen blijf. Als ik er zich een mooie aanbieding voordoet, zal ik die zeker bekijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties