Owen wil weer meedoen bij Engeland

Dennis Smeyers
| 1 reacties
Owen wil weer meedoen bij Engeland
Foto: © SC

Michael Owen heeft nog maar eens een revalidatieperiode overleefd. De spits probeert nu zo snel mogelijk weer in vorm te geraken.

Het is echter niet alleen bij zijn huidige club, Manchester United, dat de inmiddels dertigjarige Owen wil schitteren, ook bij de nationale elf wil de Engelsman weer een rol van betekenis gaan spelen. De spits kwam sinds maart 2008 niet meer in de Engelse elf.

Blessures, maar ook het feit dat trainer Fabio Capello niet zo in Owen gelooft, zorgden ervoor dat hij de laatste twee jaar niet meer aan de bak kwam bij The Three Lions. Toch blijft de aanvaller geloven dat hij belangrijk kan zijn voor de Engelsen, en dat hij zich nog in de ploeg kan spelen.

“Ik heb momenteel 89 interlands gespeeld. Ik heb heel lang voor Engeland gespeeld, met mijn debuut op m’n achttiende. Ik speelde dus vrijwel ieder jaar, tot aan twee jaar terug. Daarom heb ik er alle vertrouwen dat ik alsnog in aanmerking kan komen voor het nationale elftal. Je weet het in elk geval nooit. Ik ga ervoor.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties