Anderlecht-fans willen Milojevic huldigen

Bram Coenen
| 18 reacties
Anderlecht-fans willen Milojevic huldigen
Foto: © SC

De Anderlecht-fans zijn Zvonko Milojevic duidelijk nog niet vergeten. Ze willen de Servische goalie, die na een auto-ongeluk tot aan zijn bovenlichaam verlamd is huldigen voor de wedstrijd tegen Lokeren.

Milojevic, die tussen 1997 en 2003 actief was voor Anderlecht, werd op 15 november 2007 gegrepen door een Poolse vrachtwagen op de pechstrook van een autosnelweg in Aken. 'Milo' overleefde als bij wonder de klap, maar blijft levenslang verlamd tot aan de borst.

De 39-jarige ex-goalie, die eerst in ons land revalideerde, vertoeft na al ruim anderhalf jaar in het Servische kuuroord Ribarska Banja, waar hij nog geruime tijd moet blijven. De Anderlecht-fans, die hun ex-doelman nog steeds in hun hart dragen, willen de Serviër nu een gepast eerbetoon geven voor de wedstrijd op 11 december tegen Lokeren (waar Milojevic het laatst actief was).

"Ik ben de grootste fan van Anderlecht en Lokeren en zou graag nog de aftrap van die match beleven. Maar de reis naar Brussel kost een bom duiten. Als ik er geraak ga ik zeker huilen. Ik zal beseffen dat ik ooit zelf tussen de palen van die doelen heb mogen staan", aldus Milojevic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties