Jacobs neemt Kabasele mee en laat Kljestan thuis

Jacobs neemt Kabasele mee en laat Kljestan thuis
Foto: © SC

Nathan Kabasele gaat morgen mee op verplaatsing met Anderlecht naar Sint-Truiden. De 16-jarige belofte krijgt zijn kans van Ariël Jacobs. Sacha Kljestan daarentegen zal weer genoegen moeten nemen met een plaats in de tribune.

Nathan Kabasele is een 16-jarige beloftevolle flankspeler met de Belgische nationaliteit. Hij mocht afgelopen week, bij afwezigheid van heel wat internationals, meetrainen met de A-kern en maakte indruk op Ariël Jacobs. "Hij heeft zich laten zien op training", aldus Jacobs. "Om een goede trainingsgroep te hebben haalde ik hem erbij en hij heeft me niet ontgoocheld, zowel qua spel als qua mentaliteit."

"Hij heeft van mij een kans gekregen en hijzelf heeft de rest gedaan. Nu wil ik zien hoe zijn wedstrijdmentaliteit is. Daarom neem ik hem ook mee naar Sint-Truiden."

Over Sacha Kljestan was Jacobs minder duidelijk. Bij het opnoemen van de geselecteerde spelers viel het op dat de Amerikaan er niet bij was. "Waarom? Omdat hij te goed is natuurlijk", aldus een wederom cynische Jacobs. "Hij zal wel uit vorm zijn zeker? Anders zou ik maar een slechte trainer zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties