Hleb: "Nooit eerlijke kans gehad bij Barcelona

Benny Gillain
| 5 reacties
Hleb: "Nooit eerlijke kans gehad bij Barcelona
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hleb is terug in Engeland. Bij zijn nieuwe club Birmingham City blikt hij nog een laatste keer terug op zijn periode bij Barcelona.

Na een avontuur in Spanje en Duitsland is Aliaksandr Hleb terug in Engeland. De middenvelder is daar zelf zeer tevreden over. Hij wou graag slagen bij Barcelona, maar heeft, naar eigen zeggen, geen eerlijke kans gehad van Guardiola.

“Hij heeft het nooit in mij zien zitten, dus daarom was het voor mij onmogelijk om een plek in het elftal te bemachtigen”, zei de Wit-Rus.

Nadat Hleb van Arsenal naar Barcelona verhuisde, was hem een mooie toekomst voorspeld. Helaas kwam hij niet verder dan 19 optredens in de grootmacht van Barça en vorig seizoen werd hij verhuurd aan VfB Stuttgart. Bij zijn terugkeer moest Hleb niet lang twijfelen over de interesse van Birmingham City.

“Barcelona is een prachtige stad en ze hebben een erg goed team, maar als de coach het niet in je ziet zitten, is het einde verhaal”, zei Hleb. “Het is ook gebeurd met Thierry Henry en Zlatan Ibrahimovic, ook zij hadden niet het vertrouwen van de trainer. Ik heb met ze gesproken, maar ze zeiden alleen ‘zo is het leven’. Misschien is dat ook wel zo, maar ik had graag een eerlijke kans gekregen.”

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties