Van Hanegem bezorgd om Feyenoord

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Van Hanegem bezorgd om Feyenoord
Foto: © SC

Willem Van Hanegem maakt zich zorgen over Feyenoord. De Kromme wil meer evolutie zien bij de Rotterdamse club.

"Ik hoor Mario Been vaak vergoelijkend praten, maar hij moet een andere toon gaan aanslaan. Hij moet zijn spelers nu beter gaan maken", zegt Feyenoord-legende Willem Van Hanegem in het AD. "Langzaam maar zeker ga ik me toch zorgen maken over Feyenoord."

"Niet omdat ze gisteren van NAC hebben verloren, want in Breda kan iedereen wel een keer verliezen. Het gaat mij meer om de manier waarop ze met hun verlies om gaan. Ik hoor Mario Been vaak vergoelijkend praten."

"Been moet zijn spelers nu beter gaan maken. Wat geeft het dat ze jong zijn? Ik zie het probleem niet aan een jong elftal. En blijkt een speler écht te kort te komen, dan laat je hem buiten de ploeg, een slechte speler mag nooit de maat bepalen van je team. Zo heb ik ernstige twijfels over Smolov."

"Ik zie hem niet als de spits met wie Feyenoord verder komt. Het is een heel modale, onopvallende jongen die onvoldoende doelgericht is. Ik weet heus wel dat Tomasson aan het herstellen is, maar stel dan maar een jongen uit de jeugd in de spits, deze Smolov komt gewoon tekort. Feyenoord zet momenteel helemaal niemand echt onder druk. Vreselijk is dat."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties