Van der Vaart hoopt op zege in Bremen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Van der Vaart hoopt op zege in Bremen
Foto: © SC

Rafael Van der Vaart (foto) kijkt reikhalzend uit naar zijn eerste CL- avontuur in het shirt van Tottenham Hotspur. "Ik hoop dat we met een zege kunnen beginnen in Bremen", aldus de Nederlander.

Rafael Van der Vaart kent Werder Bremen nog goed van zijn periode bij Hamburg SV. De beide teams zijn in Duitsland ook aartsrivalen en dat maakt de partij voor de Nederlander dus ook speciaal. "Dit is voor mij een mooie wedstrijd om uitgerekend tegen Werder mogen spelen. Ze hebben een topteam en ik verwacht een 'heet' duel. Een overwinning halen in hun stadion zou groots zijn", aldus Van der Vaart in Bild.

Thomas Schaaf, de trainer van de groenhemden, verwacht ook geen makkelijke wedstrijd maar hij heeft wel vertrouwen in een goede afloop. "We speelden afgelopen weekend een goede wedstrijd tegen Bayern München. We moeten wel nog flink wat verbeteren zoals het feit dat we nog niet gescoord hebben. Tottenham is een goed team en ik denk dat we een interessante partij voetbal zullen zien. We moeten vooral opletten van Peter Crouch omwille van zijn lengte", aldus Schaaf.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties