Wenger: "CL winnen is geluk mee gemoeid"

Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Wenger: "CL winnen is geluk mee gemoeid"
Foto: © SC

Arsenal doet dit seizoen nog maar eens een gooi naar de eindzege in de Champions League. The Gunners starten morgen met een duel tegen het Portugese Braga.

"Je moet bepaalde beslissingen maken om je eigen weg in te slaan. Met normale arbitrage zouden Bayern München en Internazionale afgelopen jaar misschien niet eens de finale hebben gehaald. Je hebt geluk nodig om de Champions League te winnen", aldus trainer Arsène Wenger van Arsenal.

"Neem als voorbeeld Bayern München. Afgelopen jaar wisten zij Fiorentina uit te schakelen, maar de manier waarop? Ze scoorden uit een doelpunt waarbij ze vijf meter buitenspel stonden en thuis maakte Robben een weergaloos doelpunt. Het is niet vanzelfsprekend. Het moet ook allemaal mee zitten."

Niet Liverpool maar wel Tottenham is dit jaar de vierde Engelse deelnemer aan de Champions League. "De Spurs hebben flink wat kwaliteit ingekocht. Met William Gallas en Rafael van der Vaart zijn goede spelers naar de club gehaald. En dan heb ik het nog niet over Roman Pavlyuchenko, Luka Modric en Robbie Keane gehad. Het ziet er goed uit", besluit de Franse coach van Arsenal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties