Interimduo pakt het goed aan bij NAC

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Interimduo pakt het goed aan bij NAC
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

NAC Breda zat diep. De club verkeerde in zware financiële problemen en startte het seizoen met één strafpunt. Afgelopen weekend won het knap met 2-0 van Feyenoord.

NAC noteerde een miljoenenverlies, trainer Maaskant stapte op, net als technisch directeur Earnie Stewart en er was geen geld voorhanden om een nieuwe trainer te halen. Bovendien ging ex-trainer Maaskant te vaak in discussie met dribbelaar Leonardo.

De club uit Breda bouwde aan een noodconstructie en stelde een (goedkoop) trainersduo aan: Karelse en Aandewiel. Verdediger Penders is vol lof over het tweetal. "Er zijn trainers genoeg, maar deze persoon moet wel bij NAC passen. Ik moet zeggen dat Gert Aandewiel en John Karelse het goed aanpakken en al een aantal veranderingen hebben doorgevoerd. Ze proberen er ook wat meer schwung in te brengen."

"Onder Robert Maaskant waren de scherpe kantjes er toch wel van af. Maar dat is logisch als je al een tijdje bij dezelfde club zit als trainer. Begrijp me niet verkeerd, hij heeft het prima gedaan bij NAC."

"Ik ben nog fit, maar ik merk wel dat het steeds zwaarder wordt. Ik bereik in december de leeftijd van 35, de jaren gaan tellen. De kans is aanwezig dat dit mijn laatste seizoen gaat worden. Ik ben met NAC al in gesprek over de toekomst. Als jeugdtrainer bijvoorbeeld. Ik ben in het bezit van de diploma´s TC3 en TC2, maar het kan ook zijn dat ik helemaal verdwijn uit de voetballerij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties