Er is iets niet pluis met Berlusconi

Benny Gillain
| 6 reacties
Er is iets niet pluis met Berlusconi
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ex-Ac Milan trainer Leonardo heeft hard uitgehaald naar zijn voormalige werkgever, Silvio Berlusconi. "Er is iets mis met die man".

Leonardo werd deze zomer ontslagen bij de Rossoneri en dat zal voorzitter Berlusconi geweten hebben. In La gazetta dello sport haalt hij hard uit naar zijn vorige werkgever.

“Ik zou Milan nooit hebben verlaten enkel om tactische redenen”, laat Leonardo optekenen in de roze sportbijbel. “Ik vertrok vanwege een onverenigbaarheid van karakter en stijl. Dat zijn de dingen die ik de voorzitter heb laten weten. Meneer de narcist houdt echter niet van dingen die geen afspiegeling zijn van hemzelf. Er is iets met Berlusconi wat niet helemaal goed is.”

“Het is onmogelijk om met hem samen te werken”, vervolgt de zestigvoudig international zijn relaas. “Ik weet niet waarom hij me zo bekritiseerde bij de presentatie van mijn opvolger Massimiliano Allegri. Allegri wacht een zware taak. Ik hoop dat hij de tijd en ruimte krijgt om te werken, anders heeft de club binnen een jaar weer een andere coach. Het is niet de stijl van Milan om zo om te gaan met coaches.”

Door de clash tussen Milan en Leonardo zou de man zelfs overwegen zijn werk voort te zetten bij de stadsrivaal Internazionale. “Ik ken Inter-voorzitter Massimo Moratti al jaren en we kunnen goed door één deur. Zeg nooit nooit.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties