Ranieri verwijt journalisten leugens te schrijven

Ranieri verwijt journalisten leugens te schrijven
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Claudio Ranieri is boos op de Italiaanse media. Afgelopen week werd er veelvuldig bericht over de verzuurde relatie tussen de trainer van AS Roma en sterspeler Francesco Totti. Daar is echter niets van aan volgens Ranieri.

"Deze keer zal ik het praatje beginnen en eindigen, want ik heb genoeg van alle onzin die er wordt geschreven", zei Ranieri. "Het gaat niet goed, dat geef ik toe. De resultaten vallen tegen en het spel ook. Als coach neem ik daar mijn verantwoordelijkheid voor."

"Maar ik baal ervan als jullie (de journalisten, red.) dingen gaan schrijven die niet waar zijn", vervolgde Ranieri. "Ik heb een goede relatie met Totti, zoals ik die met al mijn spelers heb. Vorig jaar zei ik al dat ik een kleedkamer vol intelligente spelers heb, die graag goed willen presteren. Soms lukt dat, soms lukt dat niet. Ik kom uit Rome en ben de grootste fan van deze club. Denken jullie niet dat ik de frustratie van Totti kan begrijpen?"

"Toen ik hier vorig jaar kwam, zeiden jullie dat de selectie te oud was en er niets van kon. Die selectie heeft jullie het hele jaar laten dromen van een landskampioenschap. Dit seizoen wilden we graag vol gas beginnen, maar dat is om verschillende redenen niet gelukt. Het is echter te gemakkelijk om ons nu weer de grond in te boren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties