Voorzitter Palermo: "Scheids had last van zonnesteek"

Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Voorzitter Palermo: "Scheids had last van zonnesteek"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Palermo verloor gisteren in eigen huis met 1-2 van Inter. De Sicilianen stonden een uur aan de leiding maar dan kantelde de wedstrijd in amper acht minuten in het voordeel van de Milanezen.

Maurizio Zamparini, voorzitter van Palermo, kijkt naar de scheidsrechter: "In de tweede helft zijn we de dupe geworden van enkele omstreden beslissingen van de scheidsrechter. We hadden daardoor op gelijke hoogte kunnen komen."

"De houding van de journalisten stoort me ontzettend, het lijkt wel maffia. De commentators van Sky Italia deden net of er niets aan de hand was, zij moeten dergelijke incidenten waarnemen en verdedigen."

"Wellicht had de scheidsrechter last van een zonnesteek, maar hij heeft hoe dan ook de wedstrijd voor ons verloren. Ik weet zeker dat als die incidenten in ons strafschopgebied waren geweest, hij wel had gefloten. Er waren vier incidenten die een strafschop waard waren. Twee waren overduidelijk en bij andere twee ligt het aan de manier hoe je het interpreteert."

"Wat hebben zij toch tegen Palermo? Is het gewoon pech of toch iets anders? Gaan we terug naar oude manier van een wedstrijd leiden? De scheidsrechters hebben een verkeerde houding. Het gaat niet om Inter bevoordelen en ik heb geen enkel probleem met Inter. Het lijkt wel of ze boos zijn op ons."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties