Neville: "Onszelf een schop onder de kont geven"

Neville: "Onszelf een schop onder de kont geven"
Foto: © SC

Phil Neville, aanvoerder van Everton, is niet te spreken over de mentaliteit van zijn ploeg na de uitschakeling door Bentford uit de League One.

Voor het seizoen spraken sommige van zijn ploegmaats al van Champions League-voetbal volgend seizoen. "We hebben niet gewonnen van Blackburn, van Wolverhampton, van Villa: allemaal pech", aldus Neville. "Iedereen zegt dat we goed voetballen maar niet winnen. Vergeet al die onzin. Het wordt tijd dat we ons realiseren waar we staan."

"Vergeet Champions League-voetbal, vergeet Europees voetbal", weet de jongste van de Neville-broers. "Laten we ons richten op zaterdag en gewoon winnen. Misschien keken we in het begin van de competitie al te veel naar het einde van het seizoen, terwijl we ons beter hadden kunnen concentreren op het heden."

"We moeten onszelf een schop onder onze kont geven en de grote spelers moeten opstaan. Het wordt tijd dat we laten zien wat we waard zijn. We staan één-na-laatste in de competitie en zijn uitgeschakeld in de League Cup. Het is ontzettend teleurstellend."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties