Copa: "Voorzitter moet stoppen met kritiek in pers"

Nico Wieme
| 0 reacties
Copa: "Voorzitter moet stoppen met kritiek in pers"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Barry Boubacar Copa moest zich tegen Gent twee keer gewonnen geven, maar zag zijn ploeg uiteindelijk toch de drie punten pakken. De Ivoriaan toonde zich achteraf kritisch tegenover voorzitter Roger Lambrecht.

Het zit Copa duidelijk hoog dat Roger Lambrecht te pas en te onpas zijn ongenoegen over bepaalde spelers in de media gooit. "De voorzitter moet stoppen met kritiek te spuien in de kranten", zei de Lokerendoelman met de nodige vastberadenheid. "Hij valt de spelers publiekelijk aan en dat kan niet. Hij zou ons integendeel moeten beschermen. Als hij kritiek heeft, moet hij maar naar de kleedkamer komen en het daar in de groep gooien, zoals hij soms wel doet."

Copa wou ook al even vooruitblikken op de belangrijke match van komend weekend tegen Eupen. "Voor mij is Eupen een rechtstreekse concurrent onderaan het klassement. Daar niet verliezen is voor mij het belangrijkste", verraste de Ivoriaan. "Als we toch zouden kunnen winnen, slaan we meteen een kloof van elf punten en kunnen we vooruit beginnen kijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties