Lucio wil nog wel eens in de Bundesliga spelen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Lucio wil nog wel eens in de Bundesliga spelen
Foto: © SC

De Braziliaan Lucio (foto) is al sinds vorig seizoen een rots in de branding in de verdediging van Inter Milaan. Hij kwam toen over van Bayern München. Voor hij stopt met voetballen, wil hij nog eens een jaar in de Bundesliga gespeeld hebben.

De 32-jarige Lucio heeft in de Duitse krant Bild de plannen voor zijn laatste jaren als profvoetballer uit de doeken gedaan naar aanleiding van het Champions League-duel tussen Inter Milaan en Werder Bremen vanavond. Hij laat weten dat voor hij stopt met voetballen hij zeker nog eens in de Duitse competitie te willen spelen.

"Als ik 34 ben en mijn contract loopt af, wil ik weer in Brazilië voetballen. Maar eerst wil ik nog eens in Duitsland voetballen. Dat is mijn streven", aldus Lucio.

Lucio speelde jarenlang in Duitsland. Eerst stond hij onder contract bij Bayer Leverkusen maar hij kende pas echt succes bij Bayern München. Daar moest hij vorig seizoen noodgedwongen zijn biezen pakken omdat de nieuwe trainer Louis Van Gaal het niet in hem zag zitten. Lucio heeft daar trouwens geen spijt van. "Dankzij mijn vertrek heb ik de Champions League kunnen winnen", lacht de Braziliaan.



 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties