Peeters: "Applaus van Lierse gaf me een super gevoel"

Steurbaut Kersten
| 4 reacties
Peeters: "Applaus van Lierse gaf me een super gevoel"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bob Peeters keerde voor het eerst als trainer terug naar het Lisp. De ex-speler van Lierse kreeg na de wedstrijd de handen op elkaar bij de geel-zwarte supporters.

“Dat gaf me een super gevoel”, zegt Peeters aan onze redactie. “Zeker nadat je hier de drie punten komt pakken. Het is altijd makkelijker om te applaudisseren voor de tegenstander als je gewonnen hebt.”

“Ik heb hier vijftien jaar gevoetbald. Mijn familie en mijn jeugd ligt hier. Lierse blijft de ploeg van mijn hart, maar ik werk nu voor Cercle Brugge en wou de drie punten pakken. Op basis van de wedstrijd is dat ook verdiend. Al waren we nog te slordig in de omschakeling om het af te maken en komen we op het einde nog goed weg met een bal op de paal en Bernie (Evens, nvdr.) die op de lijn redt.”

Cercle Brugge nam makkelijk het middenveld over en gaf achterin weinig weg. “We wisten dat er veel ruimte lag tussen de lijnen. Daar lag de sleutel van de wedstrijd. En de eerste bal op Kovacs hebben we gewoon laten spelen. Die jongen wint toch al zijn duels. We hebben geanticipeerd op wat Lierse daarna zou doen en dat hebben we goed uitgevoerd.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties