Souleymane Youla traint mee bij Doornik

Bram Coenen
| 1 reacties
Souleymane Youla traint mee bij Doornik
Foto: © SC

Tweedeklasser Doornik haalt mogelijk een versterking van formaat binnen. Het onderhandelt met ex-Anderlechtspeler Souleymane Youla over een contract.

Doornik kampeert momenteel op een troosteloze laatste plaats in de tweede klasse (Exqi League). Trainer Casimir Jagiello moest dat eerder al met ontslag bekopen, maar voorzitter Jean-Claude Stocman blijft niet bij de pakken zitten. Momenteel traint bij de Henegouwse club ex-Anderlechtspeler Souleymane Youla mee.

Youla maakte eind jaren '90-begin 2000 nog het mooie weer bij Anderlecht. Met de Brusselse club maakte hij de schitterende campagne in de Champions League mee, waarin hij onder meer tegen PSV Eindhoven het winnende doelpunt maakte. Nadien trok de spits naar Turkije, waar hij nog uitkwam voor Gençlerbirligi, Besiktas en Eskisehirspor. Ook in Frankrijk was de 29-jarige Guinese spits nog actief bij Metz en Lille.

Momenteel is hij echter transfervrij. Youla traint al enkele dagen mee bij Doornik en voorzitter Stocman hoopt dan ook de komende dagen tot een overeenkomst te komen met de spits.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties