Dreesen over verwijdering: "Zal klaar zijn in december"

Dreesen over verwijdering: "Zal klaar zijn in december"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Timothy Dreesen werd gisteren uit de A-kern van Lierse verwijderd. Zijn situatie wordt met nieuwjaar herbekeken, maar op een kans rekent de ooit geprezen verdediger niet meer.

"Neen, ik kan niet zeggen zwaar verrast te zijn door die verwijdering uit de kern", zegt Dreesen in GvA. "Ik krijg al een paar maanden signalen van Lierse dat de club niet echt meer gelooft in mij. Ik kreeg in augustus al te horen dat ik mocht opstappen en werd ook aan Turnhout gekoppeld. Daar wou ik niet van weten. Ik blijf er bij dat een fitte Dreesen zijn plaats heeft in het elftal en voor Lierse een meerwaarde kan betekenen."

Ooit kreeg Dreesen het etiket 'de nieuwe Kompany' opgeplakt. "Die uitspraak laat ik voor rekening van anderen, al verwijt ik Eric Van Meir niks. "Hij was deze week enkel de boodschapper, maar ik besef dat dit een gezamenlijke beslissing was. Ook tijdens de voorbereiding voelde ik al aan dat er niet honderd procent op mij werd gerekend en toen was Eric nog geen hoofdtrainer."

"Kijk, Lierse zal de komende weken bepalen wanneer ik train, maar ik doe het uitsluitend voor mezelf. Ik wil klaar zijn in december. Voor Lierse of een andere club. Of ik nog in een terugkeer naar de A-kern geloof? Gunter Thiebaut moest een maand geleden ook vertrekken, maar ondertussen speelde hij al enkele wedstrijden en behoort opnieuw tot de kern. Voetbal is vaak onvoorspelbaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties