Vucinic gelooft in stunt tegen Engeland

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Vucinic gelooft in stunt tegen Engeland
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mirko Vucinic (foto), de spits van Montenegro, is er van overtuigd dat hij met zijn land de Engelsen een loer kan draaien. "We kunnen Engeland verslaan", aldus de speler van AS Roma.

Montenegro haalde verrassend 9 op 9 in zijn eerste drie kwalificatiewedstrijden voor het EK. Vrijdag ging Zwitserland nog met 1-0 voor de bijl in Podgorica. Dinsdag nemen de Montenegrijnen het op tegen Engeland.

"Wat we tot dus ver presteerden, is schitterend. Na de loting had niemand gedacht dat we na drie wedstrijden met het maximum van de punten aan de leiding zouden staan. Nu is het vertrouwen groot en willen we meer, ook tegen Engeland", aldus Mirko Vucinic.

"Dit is een grote wedstrijd voor ons land en de partij tegen Engeland zal wellicht de best bekeken voetbalwedstrijd ooit zijn in Montenegro. Of ik na een doelpunt opnieuw mijn broek ga uittrekken? Dat weet ik nog niet. Het was niet dat ik geen respect had voor de Zwitersers, maar ik vond het gewoon leuk zo mijn goal te kunnen vieren", besluit de aanvaller van AS Roma.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties