Lambrecht: "Niet zo'n snelle kentering verwacht"

Steurbaut Kersten
| 1 reacties
Lambrecht: "Niet zo'n snelle kentering verwacht"
Foto: © SC

Na een moeilijke start staat Sporting Lokeren terug tussen de mensen. “Ik zie onze ploeg eindigen tussen plaats vijf en tien”, aldus voorzitter Roger Lambrecht.

De Waaslanders kochten tijdens de zomer bijna een volledige nieuwe ploeg, maar het duurde even voor de mayonaise pakte. Nu staat Lokeren op één punt van de zesde stek.

“Ik had niet verwacht dat de kentering er zo snel zou komen”, geeft Lambrecht toe inHNB. “Dit is de verdienste van het duo Peter Maes-Willy Reynders. Het verschil met vorig seizoen is immens groot. Maes is een uitstekende motivator en volgt de spelers van nabij.”

“De sfeer in de kleedkamer verschilt dag en nacht met vorig seizoen. Het voetbal dat we brengen is ook veel beter en is gekoppeld aan een uitstekende mentaliteit. Het is een jonge ploeg met mogelijkheden. Leko en Copa zijn de enige twee ouderdomsdekens. Alleen een typische goaltjesdief ontberen we nog.”

Ondertussen onderhandelt Lambrecht met Libische investeerders. “De gesprekken verlopen positief. Dat is het enige wat ik kan zeggen. Een datum wanneer alles rond moet zijn, durf ik er echt niet op plakken. En als het niet doorgaat, dan blijft alles zoals het nu is. Er zijn geen andere pistes.”

Lokeren trekt vanavond naar Charleroi, het zwarte beest. “Maar het is niet omdat je er bijna nog nooit gewonnen hebt, dat je er nu niet kunt gaan winnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties