Arnautovic hoopt dat Twente-fans hem niet uitfluiten

Arnautovic hoopt dat Twente-fans hem niet uitfluiten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marko Arnautovic neemt het woensdag op tegen de club waar het voor hem allemaal begon als Werder Bremen partij geeft aan FC Twente. De man die het de Rode Duivels bijzonder moeilijk maakte hoopt op een degelijk onthaal.

"Ik hoop dat de fans van Twente me niet uitfluiten", vertelt Arnautovic in TC/Tubantia. "Dat ik vorig jaar naar Inter ging, had louter een sportieve reden. Het had niets met de club Twente te maken. Soms maak je in het leven nou eenmaal bepaalde keuzes, waardoor de wegen zich scheiden. Maar in die maanden in Milaan heb ik Twente wel enorm gemist."

"Ik heb al tegen mijn medespelers gezegd dat de fans van Twente fantastisch zijn. Het zijn de beste supporters van Nederland. Ze staan vanaf de eerste tot de laatste minuut achter hun ploeg. En daar zullen we ons tegen moeten wapenen."

Werder doet het niet goed dit seizoen. Dit weekend won het wel van Freiburg. "Twente heeft een betere ploeg. Maar we gaan uiteraard voor de winst woensdag. Een overwinning in Enschede zou een geweldige opsteker voor ons zijn in deze moeiijke periode."

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties