Goor: "Niemand durft nog een bal vragen"

Goor: "Niemand durft nog een bal vragen"
Foto: © SC

Germinal Beerschot liet een bijzonder zwakke indruk achter op het veld van KV Mechelen. De troepen van Glen De Boeck gaven nooit de indruk om te willen winnen. “Iedereen moet in de spiegel kijken”, stelt Bart Goor.

“Niemand verliest graag met 5-1, maar of we er nu tien of twintig tegen krijgen, dat maakt geen verschil. Het ergste van de avond is het niveau dat we op de mat hebben gelegd. Niemand durft nog een bal vragen. Een normale pass lukt ook al niet”, stelt Goor vast.

KV Mechelen was veel sterker. “De organisatie was goed. Ze speelden sneller, steviger en toonden veel meer inzet. Te weinig inzet bij Germinal Beerschot? Als je de bal niet in de ploeg kan houden, kan je er niet achter blijven lopen. Je moet eerst rust in de ploeg brengen.”

Woensdag volgt er een lastige bekerwedstrijd tegen Eendracht Aalst, zaterdag komt STVV op bezoek. “We moeten blijven werken en alle balast van ons afgooien. We mogen ons niet blijven wegsteken dat er geen vertrouwen is. Dat moeten we naast ons neerleggen. We moeten alleen aan voetbal denken en het plezier terug vinden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties