Vandenbergh: "Bevestiging wordt moeilijk"

Ruben Philippe
| 2 reacties
Vandenbergh: "Bevestiging wordt moeilijk"
Foto: © SC

AS Eupen staat vanavond voor de bevestiging na de 6-0-overwinning tegen Sint-Truiden. De rode lantaarn gaat op bezoek bij het Cercle Brugge van Bob Peeters. "Ze versloegen onlangs nog Anderlecht, dat zegt genoeg", aldus Vandenbergh.

De hoop leefde weer op na de 6-0-overwinning van Eupen. Toch beseft Kevin Vandenbergh dat de weg nog zeer lang is. "De match die volgt op een overwinning is altijd een moeilijke test", aldus de spits. "We moeten nu doorgaan op hetzelfde elan. Een goede wedstrijd spelen dus."

De tegenstander van zaterdagavond doet het heel goed in de competitie. Met een gedeelde vijfde plaats doet Cercle Brugge het uitstekend onder zijn nieuwe coach Peeters. "Cercle heeft al negentien punten verzameld. Dat cijfer bewijst gewoon dat de mannen van Peeters goed bezig zijn. Ze versloegen Anderlecht nog, dat zegt al genoeg", aldus een voorzichtige Vandenbergh.

"Onze tegenstander speelt niet enkel met een uitstekende organisatie, ze beschikken bovendien over veel aanvallende jongens. Het is aan ons om een stevig blok te vormen zoals we deden tegen STVV. Wie de doelpuntenmaker ook is, ik zou blij zijn met een 0-1-zege", besluit Vandenbergh.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties