Ferguson: "Stel geen jonge manager aan bij Man U"

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Ferguson: "Stel geen jonge manager aan bij Man U"
Foto: © SC

Sir Alex Ferguson (foto), manager van Manchester United, zegt dat de club beter nooit een jonge manager zou aanstellen. "Het was dankzij mijn jaren ervaring dat we Wayne Rooney konden laten bijtekenen", aldus de Schot in The Guardian.

"Manager zijn van Manchester United is een job waarbij je veel ervaring nodig hebt. We hebben nu kunnen profiteren van mijn 24 jaar ervaring bij de club. Gelukkig hebben we de situatie met Wayne Rooney zo kunnen oplossen", aldus sir Alex Ferguson.

"Bij een club als United mag je nooit verrast zijn. Altijd is er wel iets aan de hand. In de loop van de jaren hebben we ook minder goede publiciteit gekregen, maar daar moet je leren mee omgaan. Ik ben ervan overtuigd dat we dat altijd goed hebben gedaan. Dus alles samen stel je als baas van United beter geen jonge manager aan, maar een ervaren rot", gaat de Schot verder.

Ferguson is voor het overige ook boos op de manager van Wayne Rooney, Paul Stretford. "De trend is dat zaakwaarnemers nooit worden bekritiseerd door journalisten, want zij zijn de mensen waar de media hun nieuws halen over wat er met spelers aan de hand is. Op dat gebied zijn we wel tekort geschoten", besluit Ferguson.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties