Vercauteren: "Wil een tik uitdelen aan Anderlecht"

Vercauteren: "Wil een tik uitdelen aan Anderlecht"
Foto: © SC

Franky Vercauteren leed verleden weekend zijn eerste nederlaag van het seizoen. Zondag wacht Anderlecht, dat al een tijdje in een mindere periode zit. Wat denkt Vercauteren over de treffer?

Vercauteren heeft er alvast een goed oog in. "Door de bekermatch tegen Koksijde was er tijdens de week weinig tijd om te focussen op Anderlecht. Maar vrijdag op de training zag ik veel kwaliteit en scherpte. Het gaat de goede kant op", zegt de Genk-coach aan VRT. "Ogunjimi had na de training wel last van zijn maag. Hopelijk kan hij zaterdag meetrainen. In het andere geval zullen we tot zondag moeten wachten om te weten of hij kan spelen."

Anderlecht kreeg de laatste tijd heel wat tegenslagen te verwerken en zal zondag enkele basisspelers moeten missen. "Anderlecht blijft de titelfavoriet", vindt Vercauteren. "Het seizoen is nog lang en Anderlecht kan nog uit zijn dalletje klauteren. Ze moéten kampioen worden, bij Racing Genk moet er niks. Dat is geen gebrek aan ambitie, want wij willen wel zo lang mogelijk op de eerste plaats blijven."

"Als we nu een tik kunnen uitdelen aan Anderlecht, zullen we dat zeker proberen te doen. Maar wie al droomt van een Genkse titel, slaat toch enkele etappes over. Het seizoen duurt nog lang."    

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties