Groep F: Marseille wint met zevenklapper bij Zilina

Bram Coenen
| 5 reacties

Olympique Marseille is vanavond met liefst 0-7 gaan winnen op bezoek bij Zilina. Chelsea klopte thuis makkelijk Spartak Moskou met 4-1.

Olympique Marseille telde na drie duels amper drie op negen en moest dus winnen op bezoek bij Zilina. En dat deed de Franse ploeg ook, al in de eerste helft maakte het gehakt van de Slovaken. Dankzij goals van Gignac (2), Heinze en Rémy werd er gerust bij een 0-4 stand.

In de tweede helft deed Marseille lustig verder met het doelpuntenfestival. Goals van Lucho Gonzalez (2) en opnieuw Gignac zorgden voor maar liefst een 0-7 eindstand, ongezien in de Champions League.

Marseille komt door deze zege op gelijke hoogte met Spartak Moskou, dat vanavond met 4-1 de boot inging bij Chelsea. De blues beslisten de partij na de pauze met goals van Anelka, Drogba (pen) en Ivanovic. Bazjenov kon nog wel de eerredder scoren voor de bezoekers, maar Ivanovic zorgde in blessuretijd nog voor de 4-1. Chelsea staat daardoor na vier partijen nog steeds met het maximum van de punten op kop in Groep F.