Smolders: "Normaal krijgen we niet weer zo'n rammeling"

Smolders: "Normaal krijgen we niet weer zo'n rammeling"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent neemt het donderdag in eigen stadion op tegen Sporting Lissabon. Twee weken geleden kregen de Buffalo's in Portugal een pandoering van jewelste. Tim Smolders hoopt dat scenario te kunnen vermijden.

"Wie weet krijgen de Portugezen, als ze onze kleedkamer binnenstappen, het gevoel dat het wel zal loslopen. Ze zullen niet onder de indruk zijn van ons stadion", hoopt Smolders in HNB op onderschatting van Lissabon.

Smolders predikt echter voorzichtigheid. "Het wordt hoe dan ook een moeilijke match. Ginder hebben we negentig minuten lang het antwoord niet gevonden. Van PSV tegen Feyenoord heb ik alleen de tien goals gezien, maar ik besef dat ons in Lissabon een nog zwaardere nederlaag had kunnen overkomen."

"Maar we willen niet nog een keer vijf goals pakken. Pas op, als we in de eerste zeven minuten weer een treffer slikken, wordt het link. Als we daarentegen als een blok spelen en het eerste halfuur goed doorkomen, zullen we normaal niet weer zo'n rammeling krijgen. Al moet je altijd met twee woorden spreken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties