Dembele: "Ajax wilde me, maar ik wou naar Engeland"

Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Dembele: "Ajax wilde me, maar ik wou naar Engeland"
Foto: © SC

Moussa Dembele doet het erg goed in Engeland. De aanvaller heeft een inmiddels een vaste stek verworven bij Fulham. Gisteren werd de derby bij Chelsea met 1-0 verloren.

"AZ speelde eigenlijk overdreven aanvallend, dus dan is het niet zo onlogisch dat een andere club wat meer verdedigend speelt", blikt Dembele terug op zijn ex-club in Sport/VM.

"Zelf moet ik hier bij Fulham in elk geval minder meeverdedigen dan bij AZ. AZ was voetballend supergoed, die kunnen hier zeker mee. Kracht en snelheid, dat is een ander verhaal, maar voetballend zijn ze beter."

"Fulham zit professioneel toch ook wel op een ander niveau dan AZ. Alles is veel beter georganiseerd. Dat is van een ander niveau dan ik gewend ben. Je merkt echt dat mensen voetbal hier heel belangrijk vinden. Als je iets nodig hebt, dan wordt daar veel sneller voor gezorgd."

"Ik kon naar Ajax. Ze wilden mij graag hebben, ze waren heel geïnteresseerd. Ze hebben meermaals via mijn zaakwaarnemer en andere wegen laten weten dat ze wilden dat ik kwam. Maar ik wilde liever naar Engeland. Ajax is een topclub, maar ik vind Fulham ook een mooie club."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties