Hooiveld: "Met mij in de ploeg pakt Celtic de titel"

De Nijs Michael
| 1 reacties
Hooiveld: "Met mij in de ploeg pakt Celtic de titel"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jos Hooiveld is de laatste tijd geen vaste waarde meer bij Celtic Glasgow, maar dat heeft zijn vertrouwen duidelijk niet aangetast. "Met mij in de ploeg pakt Celtic de titel", laat de Nederlander optekenen in zijn thuisland.

"Als ik speel pakken we de titel", verzekert de verdediger aan RTV Drenthe. "Dat heb ik ook tegen de assistent-trainer gezegd. Die kwam naar me toe na de laatste training en vroeg me of ik er klaar voor was en me goed voelde. Toen zei ik tegen hem: If you give me games, I will give you the title."

“Ik voelde dat trainer Neil Lennon de fouten in die met 4-0 verloren Europese terugwedstrijd tegen Utrecht op mij afschoof en dat hij de spelers, die hij heeft gehaald, verdedigde", verklaart de 27-jarige Nederlander zijn bankzittersstatuut. "Toch kijk ik voornamelijk naar mezelf, want ik was niet geheel fit aan dit seizoen begonnen."

"Ik had verwacht om snel opnieuw een kans te krijgen, maar dat moment kwam maar niet", vervolgt Hooiveld. "Het vervelende van deze situatie is dat Celtic in Schotland van iedereen kan winnen en dat momenteel ook doet, waardoor de trainer geen reden heeft om zijn basisploeg te wijzigen. Ik neem hem dan ook niets kwalijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties