Onbekende Nederlander wil bij Fulham blijven

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Onbekende Nederlander wil bij Fulham blijven
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De naam Dany Hoesen zal u waarschijnlijk niet veel zeggen. Deze jonge Nederlander speelt bij Fulham en wil er graag blijven.

In 2008 trok Hoesen van Fortuna Sittard naar Fulham dat hem verhuurde aan het Finse HJK Helsinki. "Het gaat nu heel goed. Over drie tot vier weken hoop ik weer te kunnen meetrainen bij Fulham", vertelt Hoesen over zijn heupblessure.

"Voor mijn periode in Finland zat ik dicht tegen het eerste aan en ik hoop deze lijn zo snel mogelijk door te trekken. Al begin ik na mijn blessure natuurlijk bij het tweede."

"Als het aan mij ligt blijf ik hier. Ze waren ook tevreden over me, dus ik hoop dat ik in Engeland kan blijven. Elke training is hier net een echte wedstrijd. Het is echt een grote club en er wordt heel serieus gewerkt", hoopt Hoesen op een nieuw contract.

"Vorig jaar heb ik bijna altijd meegetraind met het eerste. Zo heb ik veel opgestoken van spitsen als Bobby Zamora, Andy Johnson en Erik Nevland."

"Het Nederlandse voetbal ligt me goed, er wordt mooi voetbal gespeeld. Als er een mooie club komt met mogelijkheden om veel te spelen, zal ik daar zeker goed over nadenken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties