Bankzitter Mignolet ziet ploegmaats Chelsea vernederen

Steurbaut Kersten
| 13 reacties

Chelsea heeft in eigen huis een zware nederlaag geleden tegen Sunderland, met Simon Mignolet op de bank. The Blues gingen met 0-3 onderuit maar blijven wel leider.

Net voor de pauze rolde Onuoha met een prachtige actie de thuisdefensie op en duwde hij het leer in de verste hoek voorbij Cech.

De tweede helft was nog maar zeven minuten ver en Chelsea keek al tegen een dubbele achterstand aan. Opnieuw werd de Londense defensie veel te makkelijk uit verband gespeeld. Asamoah Gyan werkte beheerst een collectieve aanval van Sunderland af 0-2.

In de slotfase legde Welbeck er nog een derde in het mandje. Chelsea blijft aan de leiding, maar ziet Arsenal, dat deze middag ging winnen bij Everton, wel naderen tot op twee punten.  Sunderland klimt op naar de zesde plaats.