Gillet: "Romelu wou de strafschop absoluut trappen"

Gillet: "Romelu wou de strafschop absoluut trappen"
Foto: © SC

Het was pompen of verzuipen de laatste tien minuten voor Anderlecht. Guillaume Gillet had weinig tijd om nog mee op te rukken. De verdediging hield echter stand tegen het slotoffensief van Gent.

"Ondanks dat is deze zege verdiend, vind ik ", begon Gillet zijn uitleg. "Zoals altijd hier op Gent was het weer een aangename wedstrijd voor iedereen. Het publiek zal een goede match gezien hebben en ook de spelers kunnen hier met een goed gevoel op terugblikken."

Anderlecht begon goed aan de partij en leek na de 0-1 alles onder controle te hebben. "Maar toen scoren zij de 1-1, een kleine fout die we cash betalen. Dat El Ghanassy mij voorbij gaat? Ja, probeer die maar eens tegen te houden. Hij gaat naar binnen, naar buiten en hij trapt dan ook nog goed."

Normaal gezien had Gillet de beslissende penalty moeten trappen, maar Lukaku eiste die op. "Romelu wou absoluut trappen en dus heb ik er niet moeilijk over gedaan. Ik zou misschien wel kwaad geweest zijn moest hij gemist hebben, maar dat is niet het geval. Ik was normaal gezien eerste keuze om te trappen, dan pas Romelu en dan Jona (Legear, nvdr.)."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties