Dembélé: "Lukaku leren aanvoelen"

Dembélé: "Lukaku leren aanvoelen"
Foto: © SC

Moussa Dembélé loopt terug bij de Rode Duivels rond. Hij miste de wedstrijden tegen Kazachstan en Oostenrijk door een knieblessure, maar tegen Rusland krijgt hij wellicht een basisplaats. Belangrijkste opdracht? Leren samenspelen met Lukaku.

"De match tegen Kazachstan vond ik heel goed, die tegen Oostenrijk heb ik niet gezien, omdat ik alweer in Engeland zat", zei Dembélé in HLN over de gemiste EK-kwalificatiewedstrijden. "Maar het is sowieso zonde dat we toen de drie punten niet hebben gepakt."

"De match van vanavond is er eentje voor de eer. Misschien dat het voor de mensen speciaal is omdat we tegen Dick Advocaat spelen, maar ik heb niks extra's te bewijzen. Ik begrijp dat de supporters zich bedrogen voelen, maar ik ben niet boos op Advocaat ik heb altijd een goede relatie met hem gehad."

"Dat ik straks links in plaats van centraal moet spelen? Ik voel me goed, gelijk welke opdracht ik moet uitvoeren. Ik kijk ernaar uit om weer samen te spelen met Lukaku. Zo kunnen we elkaar weer beter leren aanvoelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties