Messi: "Blij voor mijn vriend Biglia"

Messi: "Blij voor mijn vriend Biglia"
Foto: © SC

Lucas Biglia is momenteel in de zevende hemel. De Anderlecht-speler loopt eindelijk bij de Argentijnse selectie en hoopt vanavond tegen Brazilië te kunnen spelen. Zelfs Lionel Messi sprak zich uit over de paars-witte middenvelder.

Messi kent Biglia nog uit Argentinië en vindt het maar normaal dat hij opgeroepen werd. "Ik ben heel blij voor mijn vriend Lucas", zei Messi gisteren. "Zijn selectie is geen verrassing voor me: hij verdient die echt."

'Ik kan niet gelukkiger zijn. Als ik rond me kijk op training zie ik alleen grote spelers: Messi, Mascherano, Heinze, Higuain... Maar ik voel me al geadopteerd", aldus Biglia in HNB. "Het doet deugd om mijn maat Messi weer te zien. Ik hoop dat ik kan spelen, maar ons wacht een moeilijke match."

"Zelfs al zou ik slechts enkele minuten spelen, ik zal ervan genieten. Voor iemand die in een onbekendere competitie speelt is dit niet eenvoudig. Maar mijn geduld werd beloond want hier spelen alleen jongens uit grote competities. Ik ben een van de beste spelers van België moeten worden om dit te bereiken."

Argentijns bondscoach Batista weet wat hij aan Biglia heeft. "Ik ken hem nog van bij Argentinos Juniors. Ik weet dus wat hij waard is. Lucas speelt niet in de beste competitie, maar we negeren hem niet. Hij heeft het potentieel om in een groot voetballand te spelen. Wat mij interesseert is het technische gedeelte, en bij Lucas is dat groot. En onderschat zijn fysieke kwaliteiten niet.'

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties