Groep E: AS Roma in spektakelpartij langs Bayern München

Bayern München is vandaag met 3-2 de boot ingegaan bij AS Roma. Bazel vloerde thuis Cluj, zodat alleen Bayern al zeker is van kwalificatie voor de achtste finales.

AS Roma en Bayern München maakten er vanavond een ware spektakelpartij van in het Stadio Olimpico. Mario Gomez zette de bezoekers, die nog met het maximum van de punten stonden voor deze partij, met twee treffers voor de rust op rozen.

Marco Borriello bracht vier minuten na rust toch weer spanning in de wedstrijd. De thuisploeg moest echter tot negen minuten voor tijd wachten op de gelijkmaker van Daniele De Rossi. Drie minuten later zorgde aanvoerder Francesco Totti op penalty zelfs nog voor de onverhoopte drie punten.

Roma komt zo in de stand in Groep E terug tot op drie punten van leider Bayern. Bazel won vanavond met 1-0 van Cluj, dankzij een goal van Federico Almerares. Hierdoor tellen de Zwitsers zes punten en hebben ze nog steeds kans op kwalificatie, al zijn ze hiervoor afhankelijk van het resultaat van AS Roma op de slotdag.