Groep E: Grote Roma onder druk van de kleintjes

Jarryd Naegels
| 0 reacties
Groep E: Grote Roma onder druk van de kleintjes
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Groep E gaat het al geplaatste Bayern München op bezoek bij AS Roma. Cluj en Basel vechten onderling uit wie nog kans maakt op een overwintering in de Champions League.

Bayern won al haar wedstrijden en is met een twaalf op twaalf al zeker van de volgende rode. AS Roma heeft nog maar zes  punten gepakt en kan straks maar beter winnen in eigen huis van de Duitsers.

Bij een verlies dreigt het immers uitgeschakeld te worden. In het andere duel spelen Basel en Cluj tegen elkaar. Beide ploegen hebben momenteel drie punten gepakt en zullen dus voluit voor de zege moeten gaan.

De ploeg dat wint, kan zelfs op gelijke hoogte komen van de Romeinen. In dat geval belooft het een zeer spannende slotspeeldag te worden in deze groep.

Wat denkt Bwin over de matchen?

AS Roma en Basel zijn favoriet. Bayern en Cluj kunnen daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Roma de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 277,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Basel wint u 232,5 euro.

Durft u wedden dat Bayern wint, dan scoort u 540 euro bij Bwin. Als u wedt op Cluj, dan ontvang je 825 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties