Vertonghen: "Ik kijk al maanden uit naar deze match"

De Nijs Michael
| 0 reacties
Vertonghen: "Ik kijk al maanden uit naar deze match"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jan Vertonghen is intussen een vaste waarde bij Ajax. De Rode Duivel stond afgelopen weekend voor de 150e keer op het veld bij de Amsterdammers. Vanavond nemen Vertonghen en co het in de Champions League op tegen het grote Real Madrid.

"Dat ik afgelopen weekend mijn 150e wedstrijd speelde is heel bijzonder. Ik ben er erg trots op", jubelt Vertonghen bij Sporza. "Hopelijk komen er nog een paar bij. Te beginnen dus met Real. Dat wordt kippenvel als we het veld oplopen. Ik miste Real uit door een schorsing en kijk er al maanden naar uit om deze wedstrijd te spelen. Hopelijk kunnen we ons publiek iets laten zien en een goed resultaat neerzetten."

Ajax scoort weliswaar moeilijk de laatste weken. "Het is een aandachtspunt", beseft ook onze landgenoot. "Vroeger was onze kracht dat we veel goals maakten, maar het is gewoon een kwestie van vertrouwen en dan zijn we weer vertrokken. Hoe we Ronaldo gaan afstoppen? Dat vraagt elk team zich elke week af. Ik denk niet dat er een specifieke manier voor is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties