Bailly: "Ik zie een verhuur naar Standard wel zitten"

Bailly: "Ik zie een verhuur naar Standard wel zitten"
Foto: © SC

Logan Bailly is het duidelijk beu bij Borussia Mönchengladbach. De doelman is uit de ploeg gezet door zijn trainer en hij stuurt dan ook aan op een vertrek.

"Elke keeper heeft wel eens een periode waarin hij minder in vorm is", vertelt Bailly aan VRT. "Als je een goeie coach bent en voetbal kent, dan weet je dat het niet goed is om een doelman uit de ploeg te zetten als het eens iets minder gaat."

Bailly is ook niet meer het feestbeest van vroeger.  "Hier ga ik veel minder uit. In Duitsland is het risico te groot, want de pers ligt altijd op de loer. Zeker in die moeilijke periode was het het moment niet om me te laten zien. Het is al een paar maanden geleden dat ik in de Carré geweest ben", zegt hij.

"Maar ik ga niet liegen: ik ga nog op stap en ik ga nog iets drinken. Iedereen heeft zijn stijl van leven. Sommigen gaan naar casino's, maar ik kan niet kaarten. Poker is niks voor mij."

"Ik wil graag verhuurd worden. Standard? Als ik bij Gladbach niet kan spelen, waarom niet? Ik heb nog met niemand van Standard gesproken. Maar het zou een goeie keuze zijn. Ik zou er kunnen spelen tot Sinan Bolat weer in topvorm is", zegt Bailly.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties