Groep L: Laat Porto zich nog verrassen?

Onbekend Onbekend
| 0 reacties
Groep L: Laat Porto zich nog verrassen?
Foto: © SC

In Groep L moet het Portugse FC Porto de verplaatsing maken naar het Oostenrijkse Rapid Wien. Het Turkse Besiktas moet dan weer naar het Bulgaarse CSKA Sofia. FC Porto is met 10 punten de leider in deze groep.

FC Porto is duidelijk de favoriet in deze groep. De Portugezen wonnen immers al de heenwedstrijd met ruime 3-0-cijfers van het Oostenrijkse Rapid Wien. Rapid Wien en CSKA Sofia tellen beide 3 punten in deze groep.

In de andere wedstrijd neemt Besiktas het op tegen CSKA Sofia. Besiktas won alvast de heenwedstrijd met 1-0 door een doelpunt van Fabian Ernst. Besiktas kan zich geen verlies veroorloven als het nog wil gaan voor de eerste plaats.

Wat denkt BWIN over de matchen?

Besiktas en FC Porto zijn duidelijk favoriet. CSKA Sofia en Rapid Wien kunnen daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Besiktas de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 285 euro bij een gok van 150 euro. Durft u wedden dat CSKA Sofia wint, dan scoort u 570 euro bij Bwin.

Als u wedt op FC Porto, dan ontvang je 292.5 euro. Een zege van Rapid Wien kan je portefeuille dan weer spekken met 540 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties