Groep D: Zorgt Kopenhagen voor verrassing in CL?

Steurbaut Kersten
| 5 reacties
Groep D: Zorgt Kopenhagen voor verrassing in CL?
Foto: © SC

FC Barcelona is in groep D al lang zeker van zijn ticket voor de volgende ronde, maar voor FC Kopenhagen en Rubin Kazan staan er vanavond nog belangrijke wedstrijden op het programma. Zij strijden om de tweede plaats.

De Denen beschikken over de beste papieren. Ze tellen niet alleen een puntje meer dan hun Russische concurrenten, maar ontvangen met Panathinaikos een ploeg die niets meer te rapen heeft. Ook de Europa League is onhaalbaar geworden.

Rubin Kazan staat dan duidelijk voor een moeilijkere opdracht. De Russen trekken naar Camp Nou, de plaats waar buitenaardse voetballers hun kunstjes op de grasmat tonen. Rubin Kazan heeft wel iets om zich aan op te trekken. Vorig jaar kwam het team verrassend met 1-2 winnen van de Spaanse landskampioen. En in de heenwedstrijd bleven de Catalanen steken op een 1-1-gelijkspel.

Wat denkt Bwin over de matchen?

FC Barcelona en FC Kopenhagen zijn overduidelijk favoriet. Rubin Kazan en Panathinaikos kunnen daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt FC Barcelona de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 202,5  euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Rubin Kazan wint u 1162,5  euro.

Durft u wedden dat FC Kopenhagen wint, dan scoort u 207 euro bij Bwin. Als u wedt op Rangers, dan ontvang je 1087,5  euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties