Abramovich wil Ancelotti inwisselen voor Hiddink

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Abramovich wil Ancelotti inwisselen voor Hiddink
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Carlo Ancelotti (foto) is al een aantal weken aan het krasselen met Chelsea FC in de Premier League en deze week werd ook nog eens verloren van Olympique Marseille in de CL. Clubeigenaar Abramovich is het beu en wil ingrijpen.

Chelsea FC presteerde de jongste weken erbarmelijk met het spelersmateriaal dat er rondloopt. De Londense club begon uitstekend aan het nieuwe seizoen, maar ondertussen is de club afgedaald naar de vierde plaats in het klassement na Manchester United, Manchester City en Arsenal. Volgens enkele Engelse kranten zou Roman Abramovich het gekrassel beu zijn en zou hij overwegen om Carlo Ancelotti op korte termijn te ontslaan.

Wanneer de Rus de daad bij het woord voegt, dan zou de Nederlander Guus Hiddink de nummer één zijn om terug te keren naar Stamford Bridge. Eerder was hij al eens succesvol de vervanger van de Braziliaan Luiz Felipe Scolari. Hiddink is momenteel wel de bondscoach van Turkije maar daar krijgt de Nederlander kritiek op de matige resultaten. Een overgang valt dus niet uit te sluiten.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties