Groep B: Atletico Madrid op rand van uitschakeling

Jarryd Naegels
| 3 reacties
Groep B: Atletico Madrid op rand van uitschakeling
Foto: © SC

De Spaanse topper Atletico Madrid staat op de rand van de uitschakeling. Het moet tegen Bayer Leverkusen beter doen als Aris Saloniki tegen Rosenborg.

Atletico begon goed aan de groepsfase. Na een dubbel verlies tegen het Griekse Saloniki staat het nu echter plots onder druk. Het moet beter doen dan Aris om door te stoten.

Als de Grieken dus winnen, zijn ze altijd zeker van de kwalificatie. Atletico moet hopen op een stunt van Rosenborg bij Aris. Zelf moeten ze dan weer gaan winnen bij Leverkusen, momenteel tweede in de Bundesliga. Het lijkt dus een zeer moeilijke opdracht te worden voor de Madrilenen.

Wat denkt BWIN over de matchen?

Atletico  en Aris zijn duidelijk favoriet. Leverkusen en Rosenborg kunnen  daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Atletico de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 330euro bij een gok van 150 euro. Durft u wedden dat Aris wint, dan scoort u 210 euro bij Bwin.

Als u wedt op Leverkusen, dan ontvang je 412,5 euro. Een zege van Rosenborg kan je portefeuille dan weer spekken met 1125 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties