Groep G: Helpt Zenit Anderlecht aan de kwalificatie?

Steurbaut Kersten
| 20 reacties
Groep G: Helpt Zenit Anderlecht aan de kwalificatie?
Foto: © SC

Anderlecht maakt nog een waterkansje om Europees te overwinteren, maar dan moeten de puzzelstukjes voor paars-wit allemaal op de juiste plaats vallen. Te beginnen met een thuiszege voor de Belgische landskampioen.

En reken maar dat Anderlecht tegen Hajduk Split het onderste uit de kan wil halen. “We hebben nog een eitje met hen te pellen”, zegt Jonathan Legear. In Kroatië slikte Anderlecht in de 95ste minuut de enige treffer van de avond.

Paars-wit moet echter ook rekenen op de goodwill van Zenit Sint-Petersburg in Athene. Alleen bij een Russische zege maakt Anderlecht nog kans om door te stoten. “We moeten in de eerste plaats bezig zijn met onze eigen match”, vraagt trainer Ariël Jacobs concentratie.

Pakken de Grieken een puntje, dan is het over voor Anderlecht. “Als we uitgeschakeld zijn, is het onze eigen schuld”, is Mbark Boussoufa hard. “In Split hadden we minstens een puntje moeten pakken. Het zal vanavond van details afhangen.”

Wat denkt Bwin van deze matchen?

Anderlecht en AEK Athene zijn favoriet. Hajduk Splut en Zenitkunnen daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Anderlecht de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 198 euro bij een gok van 150 euro. Durft u wedden dat Hajduk Split wint, dan scoort u 1200  euro bij Bwin.

Als u wedt op AEK Athene, dan ontvang je 337,5 euro. Een zege van Zenit kan je portefeuille dan weer spekken met 465 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties