Geraerts: "De spelers hebben gefaald"

Steurbaut Kersten
| 27 reacties
Geraerts: "De spelers hebben gefaald"
Foto: © SC

Karel Geraerts kreeg twee grote kansen om te scoren, maar raakte niet voorbij Silvio Proto. De blonde middenvelder was niet te beroerd om toe te geven, dat Club Brugge geen aanspraak maakte op een overwinning.

“We zijn diep ontgoocheld”, aldus Geraerts. “Maar er was te veel negatiefs om op te noemen. Een paar jongens zaten niet in de wedstrijd, we konden de bal niet vasthouden en gaven veel slechte passes. Dan wordt het heel moeilijk.”

De eerste helft verliep nog gelijkopgaand. “Maar na de rust werden we koud gepakt. 0-2 is een juiste uitslag. Anderlecht kreeg op het einde zelfs nog een paar kansen om verder uit te lopen. Zelf hebben we ook een paar kleine kansjes gecreëerd.”

De kloof met Anderlecht bedraagt nu al veertien punten. De titelambities mogen nu wel opgeborgen worden. “Daar wil ik zelfs niet aan denken”, zucht Geraerts. “Op dit moment hebben we andere problemen. We moeten eerst zien dat we in die top zes raken.”

“Na twee overwinningen krijgen we nu opnieuw een serieuze patat. We slagen er maar niet in om drie keer op rij te winnen.” Geraerts neemt trainer Adrie Koster in bescherming. “De spelers moeten nu naar een oplossing zoeken. Eenmaal op het veld is het aan ons. Wij als spelers hebben gefaald, niemand anders.”

Geraerts zag een goed Anderlecht. “Zij zaten ook in een dipje, maar op een paar dagen tijd staan ze Europees en in de competitie terug op hun plaats. Anderlecht beschikt over een goede ploeg met een nuchter beleid. Chapeau voor die mannen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties