Van Meir: "Ik hoop op de komst van Sollied"

Steurbaut Kersten
| 6 reacties
Van Meir: "Ik hoop op de komst van Sollied"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wordt de verplaatsing naar Anderlecht voor Eric Van Meir zijn laatste wedstrijd als coach van Lierse? De komst van Trond Sollied hangt immers in de lucht. Maar dat is voor Van Meir geen reden om het rustig aan te doen.

Het bestuur van Lierse bevestigde dat er met Sollied gepraat wordt. “"Ik heb het in de krant moeten lezen en de timing was niet helemaal gelukkig, maar op zich til ik daar niet zo zwaar aan”, zegt Van Meir in HLN.

“Het bestuur zat er wel wat mee verveeld, maar de dag dat het nieuws in de krant verscheen, kreeg ik onmiddellijk de nodige uitleg. Inmiddels hoop ik op de komst van Sollied, maar tot op vandaag heb ik geen weet van nieuwe ontwikkelingen.”

Als Sollied komt, wordt Van Meir terug hersteld in zijn oude functie, als assistent. “Ik zal er tot dan honderd procent voor blijven gaan.” Na Racing Genk wacht met Anderlecht een nieuwe zware klus. “Een Standard-scenario moeten we alleszins vermijden. Nu heb ik daar niet echt schrik voor, want we staan een stuk verder dan een paar weken geleden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties