De Witte: "Felicitaties aan Club"

Nico Wieme
| 17 reacties
De Witte: "Felicitaties aan Club"
Foto: © SC

Ivan De Witte had op voorhand gezegd dat hij geen polemiek meer wou zoals eind vorig seizoen met Stijn Stijnen. De Gentse voorzitter hield zich aan zijn woord, maar was toch een opgemerkt figuur in de mixed zone na afloop van de Strijd om Vlaanderen.

AA Gent verloor de kersttopper op eigen veld met 0-2 van Club Brugge en dat zorgde voor bedrukte gezichten, zo ook bij voorzitter Ivan De Witte. "Op basis van de kansen had het resultaat er anders kunnen uitzien. Ik vond dat onze spelers niet scherp genoeg waren. Dat is echter de wet van het voetbal. Wie zijn kansen niet afwerkt, krijgt ook wel eens het deksel op de neus. Ik kan niet anders dan mij daar bij neerleggen."

De Gentse preses toonde zich nederig in de nederlaag en gaf in zijn bewoordingen te kennen dat zijn relatie met Clubvoorzitter Pol Jonckheere optimaal is. "Mijn felicitaties gaan naar Club Brugge. Als je zo gedreven kan spelen als zij vandaag gedaan hebben in zo moeilijke omstandigheden, dan kan ik niet anders dan "chapeau" zeggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties