Pivaljevic: "Onder Andrews was er geen tactiek"

Steurbaut Kersten
| 40 reacties
Pivaljevic: "Onder Andrews was er geen tactiek"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Sinds de komst van Bart De Roover pakte Antwerp een maximale negen op negen en kreeg de Great Old nog geen enkel doelpunt tegen. Het verschil met Colin Andrews is dag en nacht, bevestigen de spelers.

Colin Andrews lag zeker niet slecht in de groep. De Brit met sappige Antwerpse tongval liet enkele jongeren doorstromen naar het eerste elftal, maar voetbaltactisch kwam hij toch te kort.

“Vroeger was er geen tactiek”, raakt ouderdomsdeken Darco Pivaljevic het grote pijnpunt aan in een gesprek met Voetbalkrant.com. “Het was zoals voetballen in de zaal. Nu weet iedereen wat hij moet doen en staat er een organisatie op het veld. Die twee man voor de verdediging (Di Gregorio en Lambot, nvdr.) zijn heel belangrijk voor ons.”

“De trainer heeft een positieve invloed”, vult Emmerik De Vriese aan. “Die uitlooptraining op zondag. Dat is niet normaal meer, het is echt afzien. Misschien ook omdat we dat niet gewend zijn op Antwerp. Het is de eerste keer dat we op zo’n manier trainen.”

De Roover is ook zeer aanwezig op de training van stamnummer 1. “Hij laat zich heel de tijd horen. Daar plukken we nu de vruchten van. Bij Colin was de scherpte weg.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties