Kapitein Irak: "We moeten opnieuw focussen"

Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Kapitein Irak: "We moeten opnieuw focussen"
Foto: © SC

Irak verloor gisteren zijn openingswedstrijd op de Asian Cup met 1-2 van aartsrivaal Iran. De titelverdediger zal zich moeten herpakken op de tweede speeldag.

"Ook al wonnen we de Asian Cup de vorige keer, dat wil niet zeggen dat we niet kunnen verslagen worden", zegt kapitein en doelpuntenmaker Mahmoud Younes. "Tegen Iran maakten we twee fouten en zij hebben twee keer geprofiteerd."

"Iran heeft een goede ploeg met veel techniek maar ik denk dat wij ongeveer dezelfde ploeg hebben. In de eerste helft speelden we goed. Maar je kan je op dit niveau geen fouten veroorloven, want dan verlies je de partij, zoals bleek."

"Dat Irak in oorlog is geweest met Iran is van geen belang meer. Dat is voorbij. We wouden gewoon winnen voor onszelf en voor het volk van Irak. Al de rest doet niet ter zake."

"We hadden graag drie punten gepakt, maar dat is niet gelukt. Nu moeten we de volgende twee partijen bijna winnen om door te stoten. Concentratie is vereist, we gaan hard werken en moeten gefocust zijn op de volgende matchen tegen Noord-Korea en UAE."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties