Borkelmans: "Egotripper Vadis heeft compleet afgedaan"

De Nijs Michael
| 219 reacties
Borkelmans: "Egotripper Vadis heeft compleet afgedaan"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Heeft Vadis Odjidja nog toekomst bij Club Brugge? Zijn uithaal aan het adres van Gert Verheyen wordt door de fans niet in dank afgenomen en nu reageren ook Vital Borkelmans, Jan Ceulemans, Franky Van der Elst en Raoul Lambert verbolgen in HLN.

Vital Borkelmans

"Wat voor gastje is dát, zeg?", countert Vital Borkelmans de aanval van Vadis op Gert Verheyen. "Hij mag nog niet eens de schoenveters van Gert Verheyen knopen, maar komt wel doodleuk verkondigen dat hij geen respect heeft voor hem. Ik wist niet wat ik las. Dat iemand van die leeftijd al zo'n hoge dunk van zichzelf heeft... daar kan ik niet bij. De arrogantie! En dat voor iemand die in het buitenland al eens mislukt is."

"Dat je ambitieus bent, oké, maar je verkondigt het toch niet op die manier? In onze tijd hadden we zo'n gast op training eens stevig aangepakt, maar Odjidja heeft geluk dat er op dit moment bij Club geen spelers rondlopen met haar op de tanden. Ze zullen hem dus wel ongemoeid laten."

"Dat Odjidja nu eerst maar eens héél lang voor de spiegel gaat staan om zich af te vragen wat hij fout heeft gedaan. Daarna moet hij zich publiekelijk verontschuldigen. Al zullen die excuses voor mij niet veel veranderen. Odjidja heeft zijn ware aard laten zien. Ik was altijd heel positief over die jongen, maar nu... Die egotripper heeft compleet afgedaan. Als voetballer én als mens", besluit de voormalige profvoetballer.

Franky Van der Elst

"Hij heeft nog niks bewezen bij Club", aldus de voormalig Rode Duivel Van der Elst. "Dat je zoiets zegt nadat je kampioen geworden bent, oké, maar nu... Voor sommige spelers is hun persoontje belangrijker dan de club. Wij speelden bij Club Brugge omdat we prijzen wilden pakken, dat was het allerhoogste. Vandaag spelen er veel voor hun transfer, zo simpel is het."

Jan Ceulemans

"Odjidja zal blij mogen zijn als hij een carrière kan maken zoals Gert Verheyen", merkt ook Westerlo-coach én Club-boegbeeld Ceulemans op. "Vraag eens aan honderd voetballers of ze vandaag zouden tekenen voor hetzelfde palmares als dat van Gert. Geen één die weigert. Daarenboven, de supporters koesteren hun iconen. Ik merk dat nog iedere dag; dan moet je ze als jongeling niet schofferen, hé."

Raoul Lambert

"Wees maar zeker dat dit een heleboel fans kwetst", beseft ook Raoul Lambert. "Hij had de kritiek van Verheyen gewoon moeten slikken. Dat hij eens tegen zijn vrienden zegt wat hij ervan vindt, tot daaraan toe, maar toch niet in de krant?"

"Verheyen - die ook van Anderlecht kwam - heeft in de tijd de harten van de fans veroverd door zich iedere match tweehonderd procent in te zetten; aan Odjidja om hetzelfde te doen! Het is nu tijd voor daden, geen woorden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties