Nong: 'Ik heb geen spijt dat ik bij Standard tekende’

Maarten Van Bever
| 28 reacties
Nong: 'Ik heb geen spijt dat ik bij Standard tekende’
Foto: © SC

Aloys Nong transfereerde afgelopen zomer vlak voor het sluiten van de transferdeadline van KV Mechelen naar Standard. In Luik komt hij echter nauwelijks van de bank. Toch beklaagt de Kameroener zich de overstap niet.

'Ik heb zeker geen spijt dat ik hier tekende. Ik voel me goed bij Standard. Het was de juiste keuze. Nooit zal ik me die keuze beklagen, wat er ook gebeurt. Bij Mechelen speelden we tegen de degradatie, met Standard doe je mee voor de titel’, zegt Nong in Het Nieuwsblad.

'Natuurlijk had ik gehoopt om meer te spelen en vooral om meer te scoren. Aan mij om de trainer te overtuigen dat ik zijn vertrouwen verdien. Ik geef toe: ik was niet klaar toen ik in Luik arriveerde. Het niveauverschil tussen Mechelen en Standard was groter dan ik dacht. Bovendien wordt er bij Standard meteen resultaat verwacht. Logisch voor een topclub.”

Intussen debuteerde Nong ook voor de nationale ploeg van Kameroen. 'Dat was schitterend. We speelden een slechte wedstrijd, maar ik liep vijftien minuten naast Samuel Eto'o in de spits. Onvergetelijk! Eto'o is voor zijn ploegmaats zeer vriendelijk, nederig en bereikbaar.'

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties